Tuotteet ja kategoriat

Vakiona yhteen tuotteeseen kuuluu mahdollisuus laittaa otsikko-, hinta-, kuva- ja kuvaus (oranssit nuolet kuvassa) tuotteesta.

Tämän lisäksi voit lajitella tuotteet kategorioihin (punainen nuoli ja laatikko kuvassa).

Jatkuu kuvan alapuolella.

Tuotteet ja kategoriat jatkoa

Edellisen kohdan lisäksi tuotteeseen kuuluu vakiona Erityismaininnat -kohta (katso kuva), jossa asiakas antaa lisätietoja tilaamaansa tuotteeseen liittyen. Tämä kohta avautuu, kun asiakas painaa tuotetta.

Tässä asiakas voi mainita esimerkiksi allergioista tai osista, joita haluaa jättää pois (esim. ”keliakia” tai ”ei tomaattia”).

Juttu jatkuu kuvan alapuolella.

Tuotevariaatiot ja ominaisuudet

Voit myös antaa asiakkaillesi mahdollisuuden muokata tuotetta ennalta määrättyjen ehtojen mukaisesti. Kutsumme tällaisia kohtia tuotevariaatioiksi ja ominaisuuksiksi.

Tuotevariaatio on esimerkiksi Koko tai Pallo #1.

Ominaisuus on tuotevariaatioon liittyvä muuttuja, esimerkiksi Koko: Normaali tai Iso tai Pallo #1: Vanilja, Suklaa, Mansikka, Kuningatar, Päärynä tai Tiikeri.

Kuvassa Koko ja Pallo #1 ovat tuotevariaatiota. Ominaisuuksia ovat Normaali, Iso, Vanilja, Suklaa, Mansikka, Kuningatar, Päärynä ja Tiikeri.

Löydät esimerkkejä tuotevariaatioista ja ominaisuuksista esimerkkikaupastamme. Paljon tuotevariaatioita ja ominaisuuksia sisältäviä tuotteita ovat ”Omavalintainen Jäätelö” ja ”Omavalintainen Pizza”.