Tietosuojaseloste

Muutokset Tähän Tietosuojaselosteeseen

Tietosuojaselostetta päivitettiin viimeeksi: 10.02.2022. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tähän Tietosuojaselosteeseen.

Rekisterinpitäjä

Keihäs Digi- & Markkinointiratkaisut Oy / Parangelia
Y-tunnus: 3175137-6
yhteydenotot@parangelia.fi
https://parangelia.fi

Tietosuojaselosteesta

Keihäs Digi- & Markkinointiratkaisut Oy on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi. Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia liittyen henkilökohtaisten tietojesi käsittelyyn, voit olla meihin yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yhteydenotot@parangelia.fi. Me vastaamme kysymyksiisi ja avustamme ongelmissasi mielellämme.

Käyttämällä tätä sivustoa suostut henkilökohtaisten tietojesi käsittelyyn tämän tietosuojaselosteen mainitsemilla tavoilla. Löydät yksityiskohtaiset tiedot ja selitykset näistä tavoista alta.

Käsitteet

Henkilökohtaiset tiedot – kaikki informaatio, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavaan luonnolliseen henkilöön.
Tietojen käsittely – kaikki toimenpiteet tai joukko toimenpiteitä, jotka tehdään Henkilökohtaisille tiedoille tai joukolle henkilökohtaisia tietoja.
Tiedon kohde – luonnollinen henkilö, jonka Henkilökohtaisia tietoja Käsitellään.
Lapsi – luonnollinen henkilö, joka on alle 18 vuotta vanha.
Me – Keihäs Digi- & Markkinointiratkaisut Oy:n omistamat (yli 50% omistus) oikeudelliset henkilöt, luonnolliset henkilöt joilla on työsopimus Keihäs Digi- & Markkinointiratkaisut Oy:n kanssa, sekä Keihäs Digi- & Markkinointiratkaisut Oy:n omistajat.

Tiedonsuojaus Periaatteet

Me lupaamme noudattaa seuraavia tiedonsuojaus periaatteita:

 • Tietojen käsittely on lainmukaista, reilua ja läpinäkyvää. Tietojen käsittely toiminnoillamme on lailliset perusteet. Me otamme aina huomioon sinun oikeudet ennen kuin käsittelemme tietojasi. Annamme sinulle tietoa Tietojen käsittely toiminnoistamme, jos niin pyydät.
 • Tietojen käsittelymme on rajattu tarkoituksen täyttämiseen. Tietojen käsittely toimintomme liittyvät siihen tarkoitukseen, johon keräsimme Henkilökohtaisia tietoja.
 • Keräämme mahdollisimman vähän Henkilökohtaisia tietoja, jotta voisimme suorittaa tarkoituksen mukaisen toiminnon, joka vaatii Tietojen käsittelyä. Keräämme ja Käsittelemme pienimmän mahdollisen määrän Henkilökohtaisia tietoja mihinkään tarkoitukseen.
 • Tietojen käsittely on rajoitettu tiettyyn ajanjaksoon. Emme säilytä Henkilökohtaisia tietojasi kauemmin, kuin meidän pitää niitä säilyttää.
 • Teemme parhaamme varmistaaksemme tietojen oikeudellisuuden.
 • Teemme parhaamme varmistaaksemme tietojen rehellisyyden ja luottamuksellisuuden.

Tiedon Kohteen Oikeudet

Tiedon Kohteella on seuraavat oikeudet:

 1. Oikeus saada informaatiota – sinulla on oikeus tietää Käsitelläänkö Henkilökohtaisia tietojasi; mitä tietoja kerätään, mistä se saadaan ja miksi, sekä ketä sitä Käsittelee.
 2. Oikeus käsiksi pääsyyn – sinulla on oikeus päästä käsiksi niihin tietoihin, jotka on kerätty sinulta/sinusta. Tähän sisältyy oikeus pyytää ja saada kopio Henkilökohtaisista tiedoistasi, joita olemme keränneet.
 3. Oikeus tietojen oikaisuun – sinulla on oikeus pyytää sellaisten tietojen oikaisua tai -poistamista, jotka ovat väärin tai jotka ovat epätäydellisiä.
 4. Oikeus tietojen poistoon – sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus pyytää Henkilökohtaisten tietojesi poistamista arkistoistamme.
 5. Oikeus rajoittaa Tietojen käsittelyä – kun tietyt ehdot pätevät, sinulla on oikeus rajoittaa Henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä.
 6. Oikeus vastustaa Tietojesi käsittelyä – sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus vastustaa Henkilökohtaisten tietojesi Käsittelyä, esimerkiksi suoramarkkinoinnin tapauksessa.
 7. Oikeus vastustaa Tietojesi automaattista käsittelyä – sinulla on oikeus vastustaa Tietojesi automaattista käsittelyä, mukaan lukien profilointia; ja olla ottamatta osaa päätökseen, joka tehdään ainoastaa Tietojesi automaattisen käsittelyn pohjalta. Voit käyttää tätä oikeutta aina kun profiloinnin takia on tapahtunut seuraus, josta seuraa oikeudellisia seuraamuksia jotka koskevat tai merkittävästi vaikuttavat sinuun.
 8. Oikeus tietojen siirtoon – sinulla on oikeus saada Henkilökohtaiset tietosi konelukemiseen kelpaavassa muodossa tai, jos mahdollista, suora siirtona yhdestä Prosessorista toiseen.
 9. Oikeus tehdä valitus – tapauksessa, jossa kieltäydymme toteuttamaan pyyntösi liittyen Tiedon Kohteen oikeuksiin, me annamme sinulle syyn miksi kieltäydyimme pyynnöstäsi. Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla sinun pyytösi käsiteltiin, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä.
 10. Oikeus apuun valvontaviranomaiselta – sinulla on oikeus saada apua valvontaviranomaiselta ja oikeus myös toisen laisiin oikeussuojakeinoihin kuten vahinkokorvausvaatimukseen.
 11. Oikeus peruuttaa suostumus – sinulla on oikeus peruuttaa mikä tahansa suostumus, jonka olet antanut meille liittyen Henkilökohtaisten tietojesi Käsittelyyn.

Millaista Tietoa Keräämme

Tietoa, jonka annat meille
Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sinun sähköpostiosoitetta, nimeä, puhelinnumeroa – suurimmaksi osaksi tietoja, joita meidän pitää kerätä sinulta, jotta voimme kommunikoida kanssasi haluamallasi tavalla tai sellaista tietoa, joka parantaa sinun asiakaskokemusta. Me tallennamme nämä tiedot, jotta voit kommunikoida kanssamme tehokkaasti ja vaivattomasti, tai tehdä muita toimintoja nettisivuillamme. Näihin tietoihin sisältyy esimerkiksi sinun nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Tietoa, joka kerätään sinulta automaattisesti
Tähän sisältyy tiedot, jotka evästeet ja muut työvälineet automaattisesti keräävät sinulta. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi ostoskorisi tietoja, sinun IP-osoitetta, sinun ostoshistoriaa (jos sinulla on sellaista) tai muuta tietoa. Tätä tietoa käytetään sinun asiakaskokemuksen parantamiseen. Kun käytät verkkosivujamme tai katsot verkkosivuillamme olevaa materiaalia, sinun toiminnot voidaan kirjata ylös.

Tietoa, joita kerätään meidän yhteistyökumppaneilta
Keräämme tietoa luotetuilta yhteistyökumppaneiltamme ainoastaan silloin, kun meillä on lailliset perusteet tällaisen tiedon keräämiseen. Tämä tarkoittaa tietoa, jonka olet antanut heille suoraan tai tietoa, jonka he ovat keränneet sinulta laillisin perustein.

Tietoa, joka on julkisesti saatavilla
Me saatamme kerätä sinusta tietoa, joka on julkisesti saatavilla.

Miten Käytämme Henkilökohtaisia Tietojasi

Me käytämme Henkilökohtaisia Tietojasi, jotta voimme:

 • tarjota palveluitamme sinulle. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi tilisi rekisteröintiä; yhteydenottojen vastaanottamista sinulta; tuotteiden ja palveluiden toimittamista sinulle tahtosi mukaan; tärkeiden viestien lähettämistä sinulle; ja palveluissamme tapahtuvien päivitysten ilmoittamista sinulle.
 • parantaa asiakaskokemustasi;
 • täyttää laissa tai sopimuksessa mainitun asian;

Käytämme sinun Henkilökohtaisia Tietoja laillisin perustein ja/tai sinun suostumuksella.

Käytämme sinun Henkilökohtaisia Tietoja sopimusta tehdessä ja/tai sopimusta täytettäessä seuraaviin tarkoituksiin:

 • tunnistaaksemme sinut;
 • tarjotaksemme/lähettääksemme sinulle tuotteen ja/tai palvelun;
 • ja myynnin tai laskutuksen kommunikointiin.

Oikeutettujen etujen pohjalla, me Käsittelemme Henkilökohtaisia Tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 • lähettääksemme sinulle personoituja tarjouksia* (meiltä ja/tai meidän tarkoin valituilta yhteistyökumppaneilta)
 • hallitaksemme ja analysoidaksemme asiakaskuntaamme (ostokäyttäytymistä ja -historiaa), jotta voimme parantaa palvelun laatua, moninaisuutta ja tarjottavien/tarjottujen tuotteiden/palveluiden saatavuutta;
 • ja asiakastyytyväisyyttä kartoittavien kyselyiden tekoon.

Sinun suostumuksella me Käsittelemme sinun Henkilökohtaisia Tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

 • uutiskirjeiden ja tarjouksien lähettämiseen sinulle (meiltä ja/tai tarkasti valituilta yhteistyökumppaneiltamme);
 • ja muihin tarkoituksiin, joihin olemme pyytäneet sinun suostumustasi.
Me Käsittelemme Henkilökohtaisia Tietojasi, jotta voimme täyttää velvoitteet, joita laki on asettanut ja/tai käyttääksemme laissa asetettuja vapaaehtoisia kohtia. Me pidätämme oikeuden meidän keräämien Henkilökohtaisten Tietojen anonymisointiin ja sellaisen tiedon käyttöön. Käytämme tietoja muihin kuin tässä Tietosuojaselosteessa mainittuihin tarkoitukseen ainoastaan silloin, kun tiedot on anonymisoitu. Me tallennamme sinun laskutustiedot ja muut tiedot, joita olemme keränneet sinusta kirjanpidollisista tai muista lain velvoittamista syistä niin pitkäksi aikaa kuin on tarve, mutta ei pidemmäksi ajaksi kuin kymmeneksi (10) vuodeksi.

Me saatamme Käsitellä sinun Henkilökohtaisia Tietojasi muihin tarkoituksiin, kuin ollaan tässä Tietosuojaselosteessa mainittu, mutta tällaiset tarkoitukset ovat kuitenkin yhteydessä alkuperäisiin syihin, joiden takia tietoja kerätään. Tämän tehdäksemme, me varmistamme että:

 • yhteys tarkoituksien, asiayhteyden ja Henkilökohtaisen Tiedon luonteen välillä on soveltuva ylimääräiseen Käsittelyyn;
 • ylimääräinen Käsittely ei vahingoita sinun etuja;
 • ja että Käsittelyssä on käytössä asianmukaiset turvallisuustoimet.

Me tiedotamme sinua kaikista uusista Käsittelytavoista ja tarkoituksista.

Kuka Muu Voi Käyttää Henkilökohtaisia Tietojasi

Me emme jaa sinun Henkilökohtaisia Tietoja tuntemattomien kanssa. Henkilökohtaisia Tietoja sinusta välitetään joissakin tapauksissa meidän luotetuille yhteistyökumppaneille. Tämä tehdään, jotta voisimme tarjota sinulle palveluitamme tai jotta voisimme parantaa asiakaskokemustasi. Voit pyytää lisätietoa yhteistyökumppaneistamme lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen yhteydenotot@parangelia.fi.

Käsittelemme tietojasi ainoastaan sellaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka pystyvät taata tarpeellisen turvallisuustason Henkilökohtaisille Tiedoillesi. Me välitämme Henkilökohtaiset Tietosi kolmansille osapuolille tai viranomaisille kun olemme lain mukaan velvollisia näin tekemään. Me saatamme välittää Henkilökohtaiset Tietosi kolmannille osapuolille jos olet antanut meille suostumuksen tehdä näin tai jos on olemassa muita laillisia perusteita tämän tekemiseen.

Miten Suojaamme Tietojasi

Teemme parhaamme pitääksemme Henkilökohtaiset tietosi turvassa. Käytämme turvallisia protokollia kommunikoidessamme ja siirtäessämme tietojasi (kuten HTTPS protokollaa). Käytämme anonymisointia ja salanimiä kun nämä toiminnot ovat soveellisia. Me seuraamme ohjelmistojamme mahdollisia heikkouksia ja hyökkäyksiä silmällä pitäen. Käytämme turvallisia salasanoja, jotta ulkopuoliset eivät pääsisi käsiksi Henkilökohtaisiin tietoihisi. Me valitsemme erityisen tarkasti ne ihmiset, joilla on pääsy tietoihisi.

Vaikkakin teemme lukuisia toimintoja päivittäin, jotta turvaisimme sinun tietosi, emme silti voi luvata että tietosi pysyisivät turvassa. Jos tietovuoto tapahtuisi, me lupaamme ottaa mahdollisimman nopeasti yhteyttä soveliaisiin asiantuntijoihin. Me myös lupaamme ilmoittaa sinulle, jos tietoomme tulee jotain joka uhkaa oikeuksiasi tai joka voisi kiinnostaa sinua. Teemme kaiken jota kohtuullisesti voimme tehdä estääksemme turvallisuus aukkojen muodostumista ja niiden hyväksikäyttöä. Jos hyväksikäyttö kuitenkin tapahtuu, teemme myös kaiken jota meiltä voi kohtuullisesti odottaa auttaaksemme asiantuntijoita selvittämään tilanteen.

Jos sinulla on tili meidän tarjoamissa palveluissa, huomioithan että sinun täytyy pitää käyttäjänimesi ja salasanasi salassa. Suosittelemme vahvan salasanan käyttöä. Lisää vahvan salasanan määrityksestä voit lukea täältä.

Lapset

Me emme kerää lasten informaatiota tarkoituksen mukaisesti tai tahallaan. Emme suuntaa palveluitamme lapsille eikä meidän tarkoitus ole myydä lapsille mitään.

Evästeet Ja Muut Teknologiat Joita Käytämme

Me käytämme evästeitä ja/tai samantapaisia teknologioita analysoimaan asiakaskäyttäytymistä, hallitsemaan verkkosivujamme, seuraamaan, sekä analysoimaan liikennettä sivuillamme, seuraamaan asiakkaiden toimintoja verkkosivuillamme ja keräämään tietoa asiakkaistamme. Käytämme tämän tapaisia teknologioita, jotta voisimme parantaa asiakaskokemusta, ymmärtää asiakkaitamme paremmin, sekä kehittääksemme verkkosivustojamme.

Eväste on pieni tekstinpätkä, joka on tallennettu tietokoneellesi. Evästeet varastoivat informaatiota, joka auttaa verkkosivustoja toimimaan. Ainoastaan me pystymme käsittelemään evästeitä, jotka ovat tallennettu sivustollemme. Sinä voit kontrolloida evästeitäsi selaintasolla esimerkiksi selainasetuksista. Evästeiden kieltäminen voi heikentää tiettyjen toimintojen käyttöä.

Käytämme sivuillamme seuraavanlaisia evästeitä:

 • Välttämättömät evästeet – näitä evästeitä vaaditaan käytettäväksi, jotta voisit käyttää joitakin tärkeitä ominaisuuksia nettisivuillamme kuten esimerkiksi sisään kirjautuminen omalle tilillesi. Nämä evästeet eivät kerää Henkilökohtaisia tietoja.
 • Toiminnalliset evästeet – nämä evästeet tekevät nettisivuistamme helpommin käytettävät ja mahdollistavat yksilöllisempien ominaisuuksien käytön. Nämä evästeet voivat esimerkiksi muistaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi kommenttikentissä, jotta sinun ei tarvitse syöttää tätä informaatiota uudelleen aina kun kommentoit.
 • Analysointi evästeet – nämä evästeet mahdollistavat nettisivujemme käytön ja suorituskyvyn seurannan. Käytämme tätä informaatiota esimerkiksi asiakaskokemuksesi parantamiseen.

Voit poistaa evästeet, jotka on tallennettu tietokoneellesi, selaimenasetuksista. Vaihtoehtoisesti, voit kontrolloida joitakin kolmansien osapuolien evästeitä käyttämällä yksityisyyden tehostamis alustoja esimerkiksi youronlinechoices.com. Lisäinformaatiota evästeistä saat esimerkiksi tästä Suomen kielisestä Wikipedia sivusta tai vaihtoehtoisesti tästä Englannin kielisestä sivustosta.

Google Analytics:

Me käytämme Google Analytics työkalua mittaamaan liikennettä nettisivuillamme. Googlella on oma Tietosuojaseloste, johon voit tutustua täältä. Jos haluat vetäytyä Google Analytics työkalun seuraamiselta, vieraile täällä.

Miten Poistat Tietosi Meidän Järjestelmistä

Jos haluat poistaa tietosi meidän järjestelmistä, voit lähettää meille viestiä asiasta osoitteeseen yhteydenotot@parangelia.fi. Huomioithan, että vaikka poistat tietosi, jatkamme kuitenkin tietojesi tallentamista tämän Tietosuojaselosteen mainitsemilla tavoilla kun vierailet sivuillamme tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

Tietosuojavaltuutetun toimisto:

sähköposti: tietosuoja@om.fi

puhelinvaihde: 029 566 6700

verkkosivut: https://tietosuoja.fi

Keihäs Digi- & Markkinointiratkaisut Oy / Parangelia

vastuuhenkilö: Jesse Keihäs

sähköposti: yhteydenotot@parangelia.fi

verkkosivut: https://parangelia.fi

Käytämme Evästeitä

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman käyttäjäkokemuksen. Jatkamalla sivujemme selaamista hyväksyt evästeiden käytön.